Onze behandelingen

Elke klant is unieke dat vraagt persoonlijke behandeling.

Het werken met de juiste producten en de juiste technieken dragen bij aan een mooi resultaat en een stralende jij. Lees hieronder welke behandelingen wij allemaal aanbieden!

Het perfecte kapsel

Knippen & styling

Bij een knipbeurt draait alles om meer dan alleen het trimmen van lokken. Het gaat om het vormgeven van een look die naadloos past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Met mijn uitgebreide ervaring en oog voor detail, streef ik ernaar om een kapsel te creëren dat jouw unieke eigenschappen benadrukt en je zelfvertrouwen een boost geeft. De perfecte styling met een brushing, waves, beachwaves of stijlen maakt je nieuwe kapsel helemaal af.

Een prachtige kleur

Kleurbehandelingen

Kleurbehandelingen zijn meer dan alleen een verandering van kleur. Het gaat om het versterken van je persoonlijkheid en het vinden van de perfecte tint die bij jou past. Of je nu gaat voor een klassieke kleuring, een levendige balayage of gespecialiseerde technieken zoals ombré, faceframing, babylights of foilayage, ik sta klaar om je haar tot leven te brengen met zorgvuldig geselecteerde kleuren en precisie. Samen creëren we een stralende look die jouw schoonheid in de schijnwerpers zet.

Een strakke coupe

Heren

Bij onze herenknipbeurten gaat het om meer dan alleen het bijwerken van je haar. Onze ervaren stylisten zorgen voor nauwkeurige snitten en stijlen die bij jouw stijl passen, of je nu op zoek bent naar een klassieke look, een eigentijdse trend of iets daartussenin.

Specialist

Pruiken en haarstukjes

Voor pruiken kan je bij ons terecht na een afspraak, waarbij we een volledige discretie garanderen voor wie dat wenst.

De afspraken gaan door in een aparte ruimte, onttrokken aan het oog van buitenstaanders. Daar kunnen wij, u als klant, alle nodige adviezen geven en de mogelijkheid bieden tot het aanpassen van pruiken. Zowel voor vrouwen, mannen als kinderen zijn er steeds modellen in voorraad.

Ook voor haarstukjes, sjaals, verzorgingsproducten en de naverzorging van de pruiken kan u bij ons aankloppen.

Pruiken en haarstukken worden door veel meer mensen gebruikt dan de meesten vermoeden.

Je hebt er geen idee van hoeveel mensen door een pruik of haarstukje zich een leuker of mooier voorkomen hebben aangemeten. Ons streefdoel is ervoor zorgen dat mensen met plezier buiten kunnen gaan en de zorg om hun haar aan ons kunnen overlaten.