AANGENAAM

Hi, ik ben Cathy

Cathy is sinds 1988 de trotse uitbaatster van het kapsalon Cheveux Bizarres. Met haar passie voor het kappersvak heeft ze een unieke sfeer gecreƫerd waar klanten zich direct op hun gemak voelen.


Wat Cheveux Bizarres onderscheidt, is de persoonlijke aanpak. Cathy en haar team nemen de tijd om naar de wensen en behoeften van elke klant te luisteren. Ze geloven dat een goed kapsel perfect moet passen bij de persoonlijkheid en levensstijl van de klant. Of je nu op zoek bent naar een trendy en gedurfd kapsel of juist een klassieke en tijdloze look wilt behouden, Cathy zorgt ervoor dat het resultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Daarnaast streeft Cathy ernaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld. Met haar creativiteit en professionaliteit weet ze elke klant te verrassen met een kapsel dat perfect past bij hun stijl en persoonlijkheid.


Kortom, Cathy is een gedreven en gepassioneerde uitbaatster. Met haar persoonlijke aanpak, professionele vaardigheden en streven naar tevreden klanten zorgt ze ervoor dat iedereen zich goed voelt in haar salon. Of je nu een nieuw kapsel wilt uitproberen of gewoon een beetje ontspanning nodig hebt, Cathy en haar team staan klaar om je te verwelkomen en je een geweldige kapperservaring te bezorgen.